este o chelt. deductibila -si pana la ce limita- sponsorizarea facuta de o pers. juridica ptr. o pers. fizica?
am inteles ca nu mai este deductibila de anul acesta?
in oct. 2013 se termina ccc 2 ani , imediat intru in somaj si am de completat anexa 26
cu ce art. trebuie inchis contractul de munca ca sa beneficiez de somaj?
inainte de a intra in ccc2 am avut si c. medical de sarcina si lauzie la care nu s-a platit somaj, lunile astea de conc. medical se trec in anexa 26 sau se trec doar lunile de dinaintea conc. de sarcina si lauzie?
Daca o societate a primit de la tribunal citatie ca va fi desfiintata datorita faptului ca nu si-a contractul unde isi avea sediul, mai trebuie sa depun bilant ptr. anul 2012?
soc. X din Romania efectueaza un transport de persoane in Germania ptr. soc. Y din Romania. Ce inregistrari contabile , declaratii, documente trebuie sa intocmeasca soc. X?
va rog, concret, fara trimitere la litera legii, caci nu inteleg mare lucru, sunt firma de traNSPORT PERSOANE,si am microbuze cu mai mult de 9 locuri, amortizarea ce depaseste 1500 este deductibila sau nu? dar ptr. auto ale admin. amort. ce depaseste 1500 , cred ca nu mai este deduct?
multumesc