Conform art.24 alin.11^1 si !!^2 din Codul fiscal,mijlocul de transport la care faceti referire,nu se incadreaza la limitarea cheltuielii cu amortizarea deductibila,daca nu se incadreaza in categoria M1(definita in Reglementarile privind omologarea de tip si eliberarea cartii de identitate a vehiculelor rutiere ,precum si omologarea de tip a produselor utilizate la acestea - RNTR 2,aprobate prin Ordinul MLPTL nr.211/2003,actualizat). Daca nu se incadreaza in cele mentionate,este deductibila si amortizarea ce depaseste 1500 lei/luna.
va rog, concret, fara trimitere la litera legii, caci nu inteleg mare lucru, sunt firma de traNSPORT PERSOANE,si am microbuze cu mai mult de 9 locuri, amortizarea ce depaseste 1500 este deductibila sau nu? dar ptr. auto ale admin. amort. ce depaseste 1500 , cred ca nu mai este deduct?
multumesc
Eu nu am facut decat sa va expun textul de lege care trebuie respectat. Daca nu intelegem cum sa aplicam legea,ne adresam celor care o pot face. Pentru ce doriti,trebuie sa va raspunda un profesionist in materie de transporturi auto.