avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate dari11

Activitate dari11

Răspuns la discuția neplata creditului ipotecar
cat % poprire pe venituri ?
Cel de-al doilea este tot pe numele meu , il pot vinde cu putin timp inainte de executarea silitaa primului apartament(ex: o luna) , ma gandesc sa nu interzica banca instrainarea bunurilor cu o luna inainte,(executarea fiind deja in curs). .. sper sa nu fie cazul de asa ceva dar .... nu pot sti...!
Multumesc!
Buna seara!

As dori sa stiu care sunt consecintele pentru neplata unui credit ipotecar?Executarea silita (licitatia apartamentului) ...? daca valoarea apartamentului nu mai acopera creditul initial ce se intampla?
Vreau sa va pun o alta intrebare;
Avem un credit ipotecar si dorim sa mai achizitionam un apartament , fiind un credit pe termen lung ma intereseaza daca se ajunge in imposibilitatea de plata si implicit la executare silita ( nu pot avea siguranta venitului pe termen asa lung) daca pot sa vand apartamentul (cel de-al doilea) inaintea executarii fara ca banca sa aiba acces la el( sa nu existe vreo lege care sa ne interzica vanzarea bunurilor cu putin timp inainte de executare).
Va multumesc !
Buna seara!

Ma intereseaza daca se poate achizitiona un apartament pe numele copilului minor, care sunt conditiile?
Daca se poate ,ce drepturi avem noi, parintii, asupra imobilului respectiv.
De asemenea ma intereseaza daca(noi,parintii) ,ajungem in imposibilitatea de a mai plati un credit ipotecar la o banca , daca poate sa execute silit apartamentul de pe numele copilului.

V amultumesac anticipat!