avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaps

Activitate andreeaps

Daca lociunta nu poate fi impartita in natura cu doua cai de acces atunci cel mai probabil unul va plati sulta celuilalt .Asupra copilului minor aveti custodie comuna iar lociunta acestuia va fi stabilita la parintele cu care locuieste in mod statornic ,acesta nu are nici un drept asupra bunurilor
Avand in vedere ca nu ajungeti la sol. amiabila nu puteti sol atat divotul cat si partajul in aceeasi actiune ,se vor sol. separat .Mai intai se va sol. divortul iar chelt.se vor compensa daca e culpa comuna cum e foarte posibil sa se finalizeze .Dupa divort veti introduce partaj ,cel care promoveaza act. va initia si cheltuielile urmand ca la final cheltuielile ,av. taxa de tibru urmand a fi impartite in functie de cota fiecareia ,cel a carei cota este mai mare va plati mai mult .
Răspuns la discuția partaj bunuri comune sot decedat
Multumesc frumos ,probabil va referiti la faptul ca nu am posesia si nu pot solicita nici uzucapiunea?partaj fara titlu au mai fost admise ,insa nu am posesia ,nu stiu daca considerati ca puteti sa/mi dati o solutie va raman profund indatorata ,
cu consideratie ...andreeaps
Buna,fostul sot a decedat inainte de a face partaj bunuri comune ,acum in imobil de circa 8 ani locuieste fosta concubina a sotului .Bunurile comune sunt o casa si terenul aferent acesteia pt. care nu avem acte de proprietate ci doar au fost trecute la rol .Din 2004 figureaza la rol in mod bizar alaturi de fostul sot concubina acestuia .Consider ca unica solutie este partaj bunuri comune cu descendentul ,fiul nostru si ulterior evacuarea concubinei ,considerati ca tb sa i/iau si alte masuri sau am la indemana si alte solutii?va rog respectuos