avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj bunuri comune sot decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj bunuri comune sot decedat

Buna,fostul sot a decedat inainte de a face partaj bunuri comune ,acum in imobil de circa 8 ani locuieste fosta concubina a sotului .Bunurile comune sunt o casa si terenul aferent acesteia pt. care nu avem acte de proprietate ci doar au fost trecute la rol .Din 2004 figureaza la rol in mod bizar alaturi de fostul sot concubina acestuia .Consider ca unica solutie este partaj bunuri comune cu descendentul ,fiul nostru si ulterior evacuarea concubinei ,considerati ca tb sa i/iau si alte masuri sau am la indemana si alte solutii?va rog respectuos
Cel mai recent răspuns: andreeaps , utilizator 10:17, 16 Septembrie 2012
Daca nu aveti act de proprietate nu veti putea face nici dezbatrea mostenirii si nici partaj.

Multumesc frumos ,probabil va referiti la faptul ca nu am posesia si nu pot solicita nici uzucapiunea?partaj fara titlu au mai fost admise ,insa nu am posesia ,nu stiu daca considerati ca puteti sa/mi dati o solutie va raman profund indatorata ,
cu consideratie ...andreeaps

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea datoriilor defunctului cojocaruconstanta cojocaruconstanta Buna ziua, Fratele meu impreuna cu concubina au detinut impreuna un apartament proprietate personala in cuantum de 50% fiecare. Cum acesta proprietate era pe ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie filipa filipa Buna seara! Cum poate intra fiica mea in posesia apartam. mostenit de la tatal sau, cat mai urgent. Este deschis procesul de succesiune impotriva sotiei ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune emilalex emilalex buna ziua, sora mea este divortata de mai bine de 30 de ani, dar nici un momentul de fata nu au cerut partajarea bunurilor comune. de fosrul sot nu mai stim ... (vezi toată discuția)