avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Activitate carmencoltea

Activitate carmencoltea

Răspuns la discuția Recuperare imprumut societate
va multumesc din suflet pentru informatii si sfaturi
Răspuns la discuția Recuperare imprumut societate
in momentul in care am avut proces pentru recuperarea imprumutului i-am comunicat instantei ca am informatii ca a vanfut autoturismele si nu a dispus sa ni se puna la dispozitie copii ale actelor de vanzare-cumparare,
Raspunsul instantei a fost ca trebuie sa le aduc , sa le pun eu la dispozitie actele de vanzare cumparare.
Răspuns la discuția Recuperare imprumut societate
din pacate toti clientii platesc la societatea noua care seamana foarte bine in denumire cu societatea veche, plus ca pe societatea veche mai sunt datorii la stat si am inteles ca statul are prioritate
Răspuns la discuția Recuperare imprumut societate
firma nu e in indolventa acum
nu reusesc sa fac rost de actele de vanzare -cumparare ale autovehicolelor(am somat firma in scris, am cerut in scris administratiei financiare copii ale actelor si am fost refuzat deoarece nu pot furniza informatii decat administratorului soc. )
stiu ca le-a vandut deoarece autoturismele au alte nr, de inmatriculare si mi-a confirmat verbal si adm societatii , dar eu nu mai am acces la actele societatii
Nu stiu cui sa ma adresez sa fac rost de actele de vanzare , am o sentinta in mana si nu ma ajuta cu nimic . Am uitat sa va zic ca firma mai are datorii si la alti furnizori dar care nu depasesc 45.000 lei.
Buna ziua , am urmatoarea problema:
Sunt actionar cu 25% la o soc. com pe care am imprumutat-o cu 20.000 lei. Am vrut sa ma retrag din soc si am obtinut hotarare in instanta cu dreptul de a-mi incasa banii. Problema este ca intre timp administratorul societatii a mutat toate masinile pe alta firma , firma noastra are tot mai multe datorii si in prezent nu am ce sa execut . Pe firma in cauza nu sunt alte imobile sau mijloace fixe decat 3 autoturisme in leasing. Toate celelalte autoturisme le-a vandut pe cealalta societate.
Ce am de facut ? Executorul judecatoresc spune ca este o pierdere de bani si timp daca peune in executare sentinta deoarece nu avem ce executa si daca ii cerem insolventa "ii facem un bine"
Chiar nu mai stiu ce sa fac.....Sunt disperata....
Răspuns la discuția Reparatii subsol
asa gandesc si eu
dar au vreo baza legala? urmeaza sa fiu notificat in scris, nu stiu dac trebuie sa imi caut avocat"))
Răspuns la discuția Reparatii subsol
MULTUMESC MULT
dar am vreun temei legal pe care sa ma bazez deoarece urmeaza sa fiu notificat in scris in urma refuzului meu si toti vecinii considera ca din vina mea nu se rezolva mai repede problema>>?
Răspuns la discuția Reparatii subsol
am uitat sa mentiionez : coloana se afla in interiorul baii mele
Răspuns la discuția Reparatii subsol
nu este un defect cauzat din vina instalatiei apart, meu
stau la parter , s-au inlocuit tevi in subsolul blocului din din fondul de reparatii al asoc. de proprietari si acum trebuie sa "lege" coloana cu subsolul prin baia mea .
o sa imi sparga gresia ca sa faca legaturile si mi-au spus ca trebuie a platesc acele recordaje deoarece reparatiile se fac in proprietatea mea dar in interesul intregului bloc
Răspuns la discuția Reparatii subsol
ce informatii v-ar fi necesare ?