Aceea era sentinta defapt. dosarul inca este la judecator pt motivare. Sentinta s-a dat in 3 oct anul curent. Nu cred ca am confundat ceva...din moment ce se numeste sentinta si scrie clar ca avem dreptul la apel 15 zile de la comunicare. acum asteptam comunicarea. Poate poate anul acesta isi face si " dansa" aparitia...
Nu au existat bunuri comune. Decat un mixer si o placa de par. Ambele au ramas la dansul. Si in momentul separarii nu exista nici macar contul respectiv fiindca fusese inchis cu cateva luni inainte si lichidat de catre el cu alte cateva luni inainte de inchiderea acestuia. El imi cerea defapt niste bani cheltuiti cu cel putin 6-7 luni inainte de separare. In momentul cand a inceput pricesul de divort eram deja de aproape jumatate de an separati. Si nu am avut nici un bun comun.
Va multumesc! Sper sa fie asa. oricum inca astept comunicarea desi au trecut 31 de zile....dar mna....intentionez sa cer daune morale daca depune recurs. De 2 ani aproape ma plimb prin tribunale pt ca asa ii place lui. Sper sa obtin si daunele morale. Dar asta doar daca depune recurs. Altfel o las asa si il execut silit pt cei 1500 ron din procesul acesta. De buna voie nu o sa mii dea.
Nu stiu cum sa ma explic mai clar eu doar am citat din ce scrie pe portal.just.ro Numarul dosarului este 13449/190/2012 daca cineva doreste sa vada exact. E doar sentinta si asta e scurta.
Si totusi are dansul vreo sansa sa castige in cazul in care depune recurs la decizie? Banii stiu clar ca nu o sa ii dea de buna voie si o sa trebuiasca sa apelez la un executor judecatoresc..
Eu sunt multumita de sentinta. Am castigat, eu fiind parata. Banii erau banii erau din salariul lui si bani obtinuti dintr-o misiune externa el fiind angajat al armatei. S-au audiat martori din ambele parti. Actiunea a fost respinsa ca fiind nefondata. Mentionez ca s-au scos extrase de cont de la banca de pe contul la care eram imputernicita. Eu nefiind angajata eram trecuta in intretinerea lui mai ales ca eram insarcinata in 5 luni la momentul plecarii sale. Am nascut cu 2 luni inainte sa vina. Banii au fost utilizati exclusiv pt intretinerea mea si a copilui nou nascut. Si se vede clar ca a mintit in declaratie in legatura cu suma cheltuita si aata tot din extrasul respectiv depus de el la dosar. in instanta a declarat ca nu stie defapt ce suma s-a cheltuit dar stie cat vrea....intrebarea este daca poate castiga la recurs daca depune unul.
Buna ziua. In 3 octombrie am finalizat un proces de partaj . Asta la 1 an dupa incheirea divortului. Dansul cerea in total 9000 de euro care sustinea ca i-am cheltuit in interes propriu si iresponsabil. Cand am primit citatia avem sentimente amestecate de nervi cu o distractie copioasa. Asta este irelevant. Intrebarea mea este urmatoarea: daca depune recurs la sentinta are sanse de castig. Sentintaspune urmatoarele: accepta in parte cererea de chemare in judecata. Respinge cererea reclamantului de obligare a paratei la plata sumei x si respinge ocererea de obligare la plata cheltuielilor de judecata de catre parata. Admite cererea paratei de obligare la plata sumei de 1500 ron aceste constituind cheltuoeli avocatiale. Sper sa intelegeti fiindca am scris din ce mi-am amintit Va am citit peportalul judecatoriei. Va multumesc anticipat
Multumesc, eram nelamurita...tocmai am terminat un proces de divort lung si chinuitor, ma gandeam ca scap, dar cand am primit suma dubla...m-au cam lasat picioarele. Se pare ca atat trebuie sa strang. Va multumesc:)