avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Tarif avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Tarif avocat

Care este onorariul normal platit de parat catre propriul avocat , intr-un proces de partaj in care reclamantul cere 8000 de euro+3400 de lei de la parat?
Cel mai recent răspuns: Dorisanna , utilizator 21:50, 1 Februarie 2013
Orice suma este normala.
Nu exista un minim si un maxim.
Sa inteleg ca 2000 de ron de o suma normala?
Mie personal mi se pare o suma echilibrata si rezonabila.
Multumesc, eram nelamurita...tocmai am terminat un proces de divort lung si chinuitor, ma gandeam ca scap, dar cand am primit suma dubla...m-au cam lasat picioarele. Se pare ca atat trebuie sa strang. Va multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta taxa de timbru? toto_m toto_m Buna ziua, Taxa de timbru pentru a recupera avansul de 2000 de euro dat pentru achizitionarea unui apartament ( proprietarii nu ne-au mai vandut apartamentul ... (vezi toată discuția)
Executare silita - onorariu executor z3usss z3usss cum se calculeaza onorariul unui executor judecatoresc la momentul de fata pentru o sulta rezultata in urma unui partaj?? este 10 la suta din suma datorata + ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc solicita un onorariu ... rolinschi rolinschi In cazul in care executorul judecatoresc solicita un onorariu de 7200 lei iar in urma procesului de contastatie la executare silita, judecatorul diminueaza ... (vezi toată discuția)