Sunt parte intr-un proces pentru recuperarea grupei 1 de munca.Este un proces colectiv,36 persoane.La prima instanta mi s-a acordat grupa pentru perioada solicitata,dar altora nu si au facut apel.La apel am fost trecuti toti si cand am intrebat avocata de ce nu apar decat cei care au solicitat apelul mi-a spus ca probabil grefiera a trecut asa.As dori sa stiu care este posibilitatea ca eu sa ies din proces,sa raman cu solutia data de prima instanta,pentru ca as dori sa ma pensionez.
Cu stima.
Va multumesc.
20.05.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: CC17-mf
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Municipiul Buzau. Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratii Sararu Valerian, Sararu Constantin si Coman Mihaela ca neintemeiata. Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratul Municipiul Buzau pentru lipsa calitatii procesuale pasive. Cu apel la Tribunalul Buzau in termen de 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 20.05.2014.
Document: Hotarâre 8785/2014 20.05.2014
In dosarul 7343/200/2013 de la judecatoria Buzau s-a dat aceasta sentinta si nu stiu sa o interpretez .S-a sfarsit in favoarea paratei Morogan?