avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PARTE IN PROCES
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PARTE IN PROCES

Sunt parte intr-un proces pentru recuperarea grupei 1 de munca.Este un proces colectiv,36 persoane.La prima instanta mi s-a acordat grupa pentru perioada solicitata,dar altora nu si au facut apel.La apel am fost trecuti toti si cand am intrebat avocata de ce nu apar decat cei care au solicitat apelul mi-a spus ca probabil grefiera a trecut asa.As dori sa stiu care este posibilitatea ca eu sa ies din proces,sa raman cu solutia data de prima instanta,pentru ca as dori sa ma pensionez.
Cu stima.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:24, 14 Mai 2017
La primul termen de apel formulati note scrise pe care le depuneti la registratura instantei, sau le expediati cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu 5 zile inainte de termen in care aratati ca nu ati formulat si nu formulati apel deoarece ati casitgat la fond si nu aveti interes ptr. a formula apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat Nina1 Nina1 Buna seara, Am avut de achitat cheltuieli judiciare catre stat. Am achitat suma la trezorerie. Care este procedura in continuare? Trebuie sa trimit o copie ... (vezi toată discuția)
Declarare apel puncuskaa puncuskaa care este ceea mai sigura modalitate a declararii apelului? posta,fax,e-mail.la registratura..... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosarul de pensionare danpoe danpoe Buna ziua, In perioda 1986 - 1993 am fost angajat la o intreprindere din Bucuresti; incepand cu 1987 si pana in 1993 (cand m-am transferat la alta ... (vezi toată discuția)