avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judiciare catre stat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judiciare catre stat

Buna seara,
Am avut de achitat cheltuieli judiciare catre stat. Am achitat suma la trezorerie. Care este procedura in continuare? Trebuie sa trimit o copie dupa chitanta respectiva la arhiva Curtii de Apel?
Cu stima
Da, ar trebui sa anuntati grefa.
"Grefa" inseamna Arhiva?
Mergeti cu aceasta chitanta in copie la grefierul care a fost in sedinta de judecata,atasand la aceasta o petitie.
Sau depuneti-o cu cerere la registratura instantei.
Faceti vorba in cerere de numarul dosarului si de data cand a avut loc ultimul termen de judecata
Mergeti la biroul de executari penale cu chitanta. Vor nota ei ca s-au platit cheltuielile judiciare.
Va multumesc pentru raspunsuri. Deja am expediat documentele prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Curtea de Apel este in alt judet decat cel de domiciliu. Am expediat actele pe adresa Curtii de Apel, Sectia penala cu toate datele necesare. Vor ajunge unde trebuie, la biroul de executari?
Cu stima

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei procurorului Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de ... (vezi toată discuția)
Amenda penala ( ajutor) cristicris cristicris Buna seara, Am o amenda penala de platit in termen de 3 luni din ce stiu. 1)Amenda poate fi platita in orice oras sau in orasul unde am fost judecat sau in ... (vezi toată discuția)
Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)