avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... S-a terminat procesul ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

S-a terminat procesul ?

20.05.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: CC17-mf
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Municipiul Buzau. Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratii Sararu Valerian, Sararu Constantin si Coman Mihaela ca neintemeiata. Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratul Municipiul Buzau pentru lipsa calitatii procesuale pasive. Cu apel la Tribunalul Buzau in termen de 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 20.05.2014.
Document: Hotarâre 8785/2014 20.05.2014
In dosarul 7343/200/2013 de la judecatoria Buzau s-a dat aceasta sentinta si nu stiu sa o interpretez .S-a sfarsit in favoarea paratei Morogan?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:23, 10 Iulie 2014
Nu, n au castigat paratii... ati pierdut dvs... dar e cu recurs, deci daca aveti un avocat bun, poate castigati in recurs
Sfatul meu este sa mergeti la consultatie juridica cu hotararea motivata la avocat mai inainte de a-l angaja.
Trebuie analizata hotararea sub aspectul legalitatii si temeiniciei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie proces danagabriela11 danagabriela11 poate sa imi spuna si mie cineva ce pot intelege de aici ?va multumesc anticipat. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a paraţilor.... in ce ... (vezi toată discuția)
Personal nedidactic nu primim drepturile banesti muncytorul muncytorul sunt angajat la o scoala gimnaziala si toti ni sau luat 25%din salar dar am dat in judecata si cica am castigat dar nu primim bani in schimb profesori ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)