avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personal nedidactic nu primim drepturile banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personal nedidactic nu primim drepturile banesti

sunt angajat la o scoala gimnaziala si toti ni sau luat 25%din salar dar am dat in judecata si cica am castigat dar nu primim bani in schimb profesori secretara primesc .cei mici nimic . de ce nu suntem si noi inclusi si ce putem face ?poate stie cineva sau a mai avut cineva aceste probleme. multumesc si asteptam un raspuns:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 28 Februarie 2015
Aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens?
7556/110/2012 nr de dosar
si hotararea
Ora estimata: 12:00
Complet: C6LM1
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Consiliul Local Târgu Ocna. Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta Şcoala Gimnazială nr. 1 Târgu Ocna să calculeze şi să plătească reclamanţilor indemnizaţia de concediu de odihnă în cuantum nediminuat cu 25% pentru perioada de concediu efectuat până la data de 2.07.2010 inclusiv. Respinge acţiunea formulată în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Târgu Ocna ca fiind formulat împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Definitivă si executorie. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 05 iunie 2013.
Document: Hotarâre 961/2013 05.06.2013
Hotararea se refera numai la indemnizatia de CO si nicidecum si la alte drepturi salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie c.o invatamant Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Am contestat in instanta diminuarea indemnizatiei de concediu cu 25% iar solutia data a fost urmatoarea : Admite excepţia lipsei calităţii ... (vezi toată discuția)
Solutie proces stefaste stefaste Va rog sa-mi interpretati aceasta solutie data de o insatanta de judeacata: As dori sa stiu daca dupa aceasta solutie ,imi pot recupera diminuarea cu 25% ... (vezi toată discuția)
Diferente salariale c.oana c.oana Iata eu am gasit pentru scoala noastra pe net urmatoarea hotarare a Tribunalului Teleorman: \"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată ... (vezi toată discuția)