ok... e bine, credeam ca ai vazut baremul si stii exact la ce ma refer ... in fine, ms pt parere , pb e ca s a cerut contributia fiecaruia, ceea ce m-a dus cu gandul direct la forma de participatie...nu si la incadrare ceea ce insemna sa precizezi si infractiunea, inetlegeti sau bat eu campii?
ca sa vezi cat esti tu de bun:)desteptule ...am spus speta 1 ...si la concurs nu a fost aia singura enumerare ceruta-vezi barem desteptule. in plus cand te intreaba cin va ce contributie are la fapta penala ii spui k e autor , complice sau instigator...nu iti sare gandul sa ii zici si ce infractiune a savarsit, nu?p.s. doamne ajuta sa fii tu unul dintre cei picati
am doua intrebari...de fapt sa ne dam cu parerea, ca nu aveam de unde sa stim exact, la speta 1 penal ... voi ati inteles ca trebuie sa precizati si infractiunea sau sa trebuie precizata doar contributia fiecaruia(autor, complice B), credeti ca se v a puncta ceva si numai pt atat?
la concurs - feluri - daca le-am enumerat doar fara sa definim, in cazul ce lor doua (calificat cu conexitate etiologica si consenvenctionala) credeti ca se v-a puncta?voi cum ati porcedat?
ms