Dl Avocat, si Art. II. - Modificarile aduse prin prezenta lege la art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, si la art. 2 alin. (2) si (3), art. 7, 9 si art. 30 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 132/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, se aplica incepand cu drepturile lunii octombrie 2012, inclusiv pentru persoanele ale caror drepturi au fost stabilite pana la aceasta data " la cine se refera ? Spune " inclusiv" ale caror drepturi au fost stabilite pana in aceasta data .
Cu stima ,
Buna Ziua ! ,
Iertati-mi insistenta insa am vazut ca a fost promulgata legea 124/2012 si publicata in M.Of .
Astept cu nerabdare raspunsul la intrebarea mea din 1 oct .2012
Cu stima ,
Buna Ziua ,
Imi spuneti va rog cum se aplica legea maternitatii recent adoptata ? Daca am nascut in oct 2011 si am optat pentru 1 an de concediu , acum pot sa cer prelungire pentru 2 ani pe baza legii modificate ?
Va multumesc anticipat !
Buna ziua , in prezent ma aflu in CCC (perioada 1 an ), care expira in data de 25.10.2012 . Angajatorul ieri mi-a comunicat telefonic , ca la intoarcere ma asteapta o reducere salariala de 30 % si o transformare a functiei de director in manager. Este legala procedura (intentia ) angajatorului? Va rog sa faceti referire si la art. lege care permite sau interzice acest lucru.
Multumiri anticipate !