avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru1991

Activitate alexandru1991

Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ?
Buna seara.Lucrez la o firma de 2 ani si nu prea am avut probleme pana acum doar ca anu trecut am facut cred ca vreo 5 nemotivate dar in luni diferite.Astazi iar n-am putut ajunge la servici si mi-i sa comunicat ca nu voi primi bonurile de masa pana nu voi semna o penalizare ? Nu mii se pare corect.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac
Buna seara.Am un fiat punto din 2001 euro 3 si am vazut ca pe data de 10 octombrie 2012 taxa de poluare s-a amanat pana in 2013.Daca voi merge zilele astea ca sa o inmatriculez mai trebuie platita sau nu ?
maine se fac 15 zile de cand mi-a fost retinut permisul.am voie sa circul si maine sau nu ? avem procuror aici la 4 km distanta dar cei de la politie m-au trimis la 110km distanta.abea pe miercuri ajung si acolo.imi mai prelungeste oare?
Buna seara.Am cumparat o masina cu numere rosii provizorii expirate dintr-o localitate la 7 km de Moldova - Noua ,orasul natal.Am urcat in masina si am plecat cu ea catre casa.Pe drum m-au oprit un echipaj de politie si am fost la sectie pentru a da declaratie.Permisul mi-a fost retinut dar nu stiu pentru cat timp si am primit o dovada de 15 zile cu drept de circulatie.Nu am mai primit nici un raspuns de la ei despre cat timp mi-a fost retinut daca imi face dosar penal sau nu .. precizez ca nu mai am antecedente penale si sunt sofer incepator .Duminica imi expira dovada iar politistul care mi-a retinut permisul mi-a spus ca trebuie sa merg tocmai la Resita pentru prelungirea dovezii.Vreau sa stiu cam cat timp imi poate retine permisul , daca imi da amenda administrativa sau nu , si dovada trebuie sa merg tocmai la resita pentru prelungire?Va multumesc si astept raspuns.La revedere