avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters265380

Activitate ContSters265380

Răspuns la discuția mostenire
ne-am oprit la certificatul de mostenitor...acesta nu reprezinta partaj? Proprietatile intrate in masa succesorala au ramas in folosinta mamei supravietuitoare.
Discuție mostenire
In urma decesului tatalui meu in 1990 am dezbatut succesiunea intre cei 3 mostenitori mama, eu si fratele meu.S-a elaborat certificatul de mostenitor. Dupa aceasta etapa nu am urmat si ceilalti pasi, respectiv inregistrarea la administratia financiara, impozitul il plateste si astazi mama. Care sunt pasii de urmat ca sa intram in legalitate.
Multumesc anticipat!
Apartamentul in care locuiesc l-am cumparat, de la o persoana fizica, in urma cu 25 ani pe numele copilului meu(pe atunci in varsta de 3 ani). Motivul: nu aveam dreptul, conform legislatiei, sa achizitionez bunuri de la persoane fizice. In urma cu 11 ani proprietarul apartamentului(copilul meu) ne imputerniceste(pe mine si sotia mea) pentru administrarea apartamentului, vanzarea, inchirierea.Procura nu are specificat termen de valabilitate.
Procura mai este valabila?
La schimbarea cartii de identitate expirate, politia mi-a solicitat acordul scris al proprietarului pentru a-mi stabili domiciliul in apartament(eu locuiesc in acest apartament de 25 ani) si au pretextat ca procura nu specifica in mod explicit ca proprietarul este de acord ca eu sa imi stabilesc domiciliul acolo. Este indreptatita politia sa imi pretinda acest lucru sau este un abuz? Cum pot rezolva acest lucru si care este prevederea legala?
Multumesc!
Răspuns la discuția Contract de prestari servicii?
multumesc!
Ce tip de contract se poate incheia intre o entitate economica si o persoana fizica(instalator -instalatii sanitatre) pentru a apela la serviciile sale numai atunci cand apare o defectiune? Va multumesc!