avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

In urma decesului tatalui meu in 1990 am dezbatut succesiunea intre cei 3 mostenitori mama, eu si fratele meu.S-a elaborat certificatul de mostenitor. Dupa aceasta etapa nu am urmat si ceilalti pasi, respectiv inregistrarea la administratia financiara, impozitul il plateste si astazi mama. Care sunt pasii de urmat ca sa intram in legalitate.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters265380 , utilizator 10:17, 24 Septembrie 2012
Ati facut partajul?
ne-am oprit la certificatul de mostenitor...acesta nu reprezinta partaj? Proprietatile intrate in masa succesorala au ramas in folosinta mamei supravietuitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Mostenire germi germi Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie.Parinti au un apartament impreuna , tata a decedat ,noi suntem trei frati ,doi buni si unul doar dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune gigelas gigelas Buna ziua, -Dupa decesul persoanei X,au ramas mostenitori: sotia lui X si cei 2 copii majori ai lui X. -Sotia si unul dintre copii doresc sa dezbata ... (vezi toată discuția)