avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate Catalincata27

Activitate Catalincata27

Nu cred ca este inregistrata modificarea... ce fac in acest caz?
Am achizionat recent un apartament situat la parterul unui bloc de 4 etaje cu balconul fara autorizatie construit in anii 94-95. Acum trebuie sa completez declaratia fiscala si nu stiu daca este bine sa includ balconul in "Constructii anexe situate in afara corpului principal al cladirii", adica sa platesc sau nu impozit pt acest spatiu. Vreau sa stiu daca prin declararea acestui spatiu in formular m-as baga singur [EDITAT- incalca pct.2.1 din Regulament] ( adica sa nu vina peste mine sa ma amendeze )...avand in vedere ca nu detin autorizatie.
Va multumesc anticipat pentru orice sfaturi imi puteti oferi
Multumesc pentru sfaturi!
Doresc achizitionarea unui apartament de 2 camere cu balcon construit de proprietar ,situat la parterul unui bloc, prin intermediul unui credit bancar ipotecar. Din pacate proprietarul mi-a comunicat ca nu are cadastru si intabulare pt balcon, acesta fiind construit in 1990. Cu toate ca nu are autorizatie si nici nu este trecut in acte se pare ca primaria nu a avut nimic impotriva in a reabilita si balconul odata cu blocul. Din cate am inteles banca nu imi va acorda creditul daca nu am si balconul trecut in acte. Mentionez faptul ca imi doresc foarte mult acest apartament.
Imi poate spune cineva ce este de facut? Se poate face cadastru si intabulare fara autorizatie de constructie?
Multumesc anticipat