avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate sarrita

Activitate sarrita

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu unele raspunsuri ,am fost angajata 3,5 ani intr un plafar functia asistent de farmacie ,avand o colega noua aceasta a primit un control opc in urma caruia a primit si o invitatie soldata cu o amenda ptr sefa acestui punct de lucru ,ulterior fiind trasa la raspundere eu pe motiv ca sunt mai veche in acel punct de lucru, in timpul preavizului am alunecat in gol dupa o scara folosita la serviciu cand stergeam praful ,ulterior ajungand dupa program la spital ,cu internare si spitalizare de 10 zile ,avand probl la coloana lombara,fiind in co medical cu bilet trimitere investigatii RMN am cerut o adevarinta la firma din care sa rezulte numarul de zile co avute ,,insa nu am primit nimic,ce masuri pot lua ?
Răspuns la discuția parasire domiciliu conjugal
era bn daca ,,era si el fericit,,,cred ca este numai ea,si nu k el k barbat ci k bani lui!!daca fica noastra este majora 19 ani si urmeaza cursurile unei facultati private beneficiaza de o eventuala suma de bani stabilita de judecator ,?
el vrea totul sa se termine,in fatza unui notar ,deoarece s ar face de ras daca ar ajunge in tribunal,fiind orasul mic si avand influente,este cunoscut si intr un fel ar vrea sa se protejeze (cum sa invoc eu un asemenea motiv,ma parasit pe mine de 40 ani ptr o alta femeie de 26 ani )
Buna dimineata,eu nu mi doresc divortul,dar daca chiar nu se mai poate si nu mai exista cale de impacare trebuie sa accept si sa ma impac cu ideea si situatia asta!intrebarea in sine era in caz ca se ajunge la divort(tribunal),sesizarea de parasire sau abandon de domiciliu o pot face la politie,,,?ajuta la ceva ?
probl grava care este,,apartamentul in care am locuit 22 ani de casnicie este 1/2 al sotului si 1/2 al soacrei,sotul meu fiind mostenitor al tatalui socru decedat,,,am investit in acest apartament dea lungul anilor casniciei si tind sa cred ca ma trezesc aruncata in strada
buna ziua,va rog respectos sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o situatie destul de delicata,sotul meu in varsta de 44 ani a parasit domiciliul conjugal in urma cu 2 luni si jumatate ,iar acum imi cere sa divortam in fata unui notar,eu nus de acord cu divortul (sotul are o legatura cu o femeie de 26 ani de cativa ani de zile ,eu stiind de aceasta ,insa am tolerat situatia ptr ca avem un copil de 19 ani care are nevoie de ambi parinti )mentionez ca femeia aceasta are o garsoniera anl acesta fiind locul in care el sta acum.