avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate ada24

Activitate ada24

Răspuns la discuția ANGAJARE
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția ANGAJARE
Doresc sa angajez o persoana pe postul de ssm pe o societate, insa respectiva persoana mai are si alte c.i.m. incheiate cu alte societati. Tocmai de aceea intreb cum sa-l angajez cu 2 ore pe saptamana adik 8 ore pe luna, ce tip de contract as putea sa-i fac tinand cont ca nu e zilnic la serviciu? Din ce deduc din mesajele dumneavoastra inteleg ca ii pot face un c.i.m. de tip permanent doar ca nu va avea norma pe zi ci ore pe luna, in rest cam totul e la fel.
Discuție ANGAJARE
Cum pot angaja legal o persoana cu 8 ore pe luna?
Răspuns la discuția PFA-obiecte de activitate
Multumesc!
Un PFA poate avea mai multe obiecte de activitate? Va rog sa-mi oferiti si o baza legala pentru justificarile aduse! Multumesc!
Răspuns la discuția Punct de lucru-angajare salariati
Multumesc frumos!
Doresc sa angajez pe un cabinet individual cu sediul social in localitatea X o persoana si alte doua persoane pe puctul de lucru din localitatea Y. Intrebarea mea este daca pt cele doua persoane revisalul il voi depune catre ITM-ul din localitatea in care firma isi are sediul social adica in localitatea X? Va rog si o baza legala!
Răspuns la discuția Revisal
Va multumesc!
Discuție Revisal
Cu ce data intocmesc un act aditional in cazul in care se doreste modificarea salariului incepand cu data de 03.09.2012. Cand se inregistreaza in Revisal ?