avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA-obiecte de activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA-obiecte de activitate

Un PFA poate avea mai multe obiecte de activitate? Va rog sa-mi oferiti si o baza legala pentru justificarile aduse! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ada24 , utilizator 13:08, 4 Decembrie 2012
PFA/I.I./I.F. poate desfasura cate activitati doreste cu conditia calificari in baza oug 44/2008 modificata.

[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P. f. autorizata poate angaja? costicamacovei costicamacovei va rog sa ma ajutati cu raspuns daca o persoana fizica autorizata are voie sa angajeze si alte persoane care sa ii desfasoare activitati multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala popa_rodica popa_rodica Am o intreprindere familiala, de la 1 iunie nu mai am angajatii. Ce acte trebuie sa duc la Circa financiara? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Pfa / intreprindere individuala kereszteslevente kereszteslevente Buna, O intreprindere individuala (sau PFA), poate sa produca 2-3 feluri de produse si sa lecomercializeze pe internet? Si ce fel de calificari / cursuri ... (vezi toată discuția)