avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA / Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA / Intreprindere individuala

Buna,
O intreprindere individuala (sau PFA), poate sa produca 2-3 feluri de produse si sa lecomercializeze pe internet? Si ce fel de calificari / cursuri sunt obligatorii?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2012
kereszteslevente, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:19, 1 Ianuarie 2013
Da. Calificari sau cursuri? Depinde ce obiect de activitate aveti. Spre exemplu, daca vreti sa produceti pantofi sau bratari, nu aveti nevoie de calificari obligatorii. Daca vreti sa produceti becuri, atunci este nevoie de un atestat.
De exemplu pentru producerea lumanarilor si sapunurilor este necesar un curs? Dar pentru comertul online? Si se poate face ambele ca PFA sau II?
Nu este necesar niciun curs. Cititi OUG 44/2008 si Legea 300/2004.
Multumesc mult pentru informatii.
Art. 44 lit. a din OUG 44/2008:
La data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se abrogă:
a) Legea nr. 300/2004 privind autorizarea persoanelor fizice şi a asociaţiilor familiale care desfăşoară activităţi economice în mod independent, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 576 din 29 iunie 2004, cu modificările şi completările ulterioare.

Va recomand infiintarea unei intreprinderi individuale. Detalii complete aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata busubianca busubianca In ce conditii pot deveni Persoana fizica autorizata, ca ,,Auditor inter,, pentru ,,Sistemul de management al calitatii,,ISO 9001:2000 (vezi toată discuția)
Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata Miki&Eta Miki&Eta buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)