avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Persoana fizica autorizata

In ce conditii pot deveni Persoana fizica autorizata, ca ,,Auditor inter,, pentru ,,Sistemul de management al calitatii,,ISO 9001:2000
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 14:07, 7 Septembrie 2008
Eu cred ca mai bine citeste aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Legea nr.300/2004 a fost abrogata de OUG nr.44/2008 ;)
la cerintele cu privire la calificarea profesionala trebuie sa aveti un curs sau pregatire ca auditor in managementul calitatii din cate stiu.
Daca nu sunteti atestata in calitate de auditor intern pentru sisteme de management al calitatii cf ISO9001:2000, se desfasoara cursuri - vezi spre exemplu, aici [ link extern ]
Dupa care, in conditiile prevazute de OUG nr.44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale puteti obtine autorizarea si inregistrarea ca pfa in domeniul sus-mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Pfa / intreprindere individuala kereszteslevente kereszteslevente Buna, O intreprindere individuala (sau PFA), poate sa produca 2-3 feluri de produse si sa lecomercializeze pe internet? Si ce fel de calificari / cursuri ... (vezi toată discuția)
Poker online turboxxl turboxxl Buna seara, Ce presupune deschiderea unui site pentru poker online in Romania? Multumesc (vezi toată discuția)