avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa radiata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa radiata

buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap grav ,dar cei de la REGISTRUL COMERTULUI cind am intrat in conc.de paternitate mi-au Radiat Firma,spunet-imi daca mai pot prelungi in asemenea conditii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 10:10, 8 August 2010
Nu cumva PFA-ul a fost radiat pentru ca in termen de 2 ani de la publicarea OUG nr. 44/2008 nu ati optat pentru desfăşurarea activităţii în una dintre formele prevăzute de ordonanţă de urgenţă: a) individual şi independent, ca persoane fizice autorizate; b) ca întreprinzători titulari ai unei întreprinderi individuale; c) ca membri ai unei întreprinderi familiale?
Persoanele fizice şi asociaţiile familiale prevăzute de Legea nr. 300/2004 care nu şi-au exercitat dreptul de opţiune, conform art. 39 din OUG nr. 44/2008, îşi încetează activitatea şi vor fi radiate din registrul comerţului, din oficiu, fără nicio altă formalitate
Ati avut PF sau PFA? Daca ati avut PF ati fost radiat, fara nici o notificare, conform OUG 44/2008 .
Dupa abrogarea L. 300 trebuia sa schimbati autorizatia din PF in PFA in termen de 2 ani de la aparitia OUG 44/2008, potrivit art. 39 din ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa de la rc fara stire! july_a34 july_a34 Buna ziua! Numele meu este Parvan Ioana si in 2006 am devenit persoana fizica autorizata pentru a putea cumpara un imobil de la stat in rate! Plata a fost ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat din oficiu stefania85 stefania85 Buna ziua Azi am aflat intamplator, ca am PFA este radiat din oficiu de anul trecut din iunie. Eu am urmtoarea problema: Mama a cumparat un spatiu de la ... (vezi toată discuția)
Probleme pfa inactiv babysee babysee Buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea dilema si daca aveti bunavointa sa ma lamuriti putin...cei la care lucrez mi-au impus sa ma autorizez PFA si am ... (vezi toată discuția)