Justitiarul711 a scris:
Atata timp cat indepliniti temporar functia de conducere, aveti dreptul la salarizare conform postului pe care il ocupati temporar. In schimb daca nu veti promova concursul din pacate sporul de conducere nu vi se mai poate acorda si pe buna dreptate deoarece nu mai indepliniti activitatile specifice. Imi este greu sa cred ca postul de pe care ati fost promovat intre timp a fost desfiintat. Daca aveti dreptate fie veti fi repus in functie pe un post similar fie veti deveni somer.
Multumesc pentru opinie. Nu am mentionat un spor de conducere, am mentionat alt salariu, adica modificare CIM prin act aditional. Nu stiu daca e o dreptate sau o nedreptate, dar ma interesa daca juridic, in contextul pe care l-am descris, se poate pastra sau nu salariul la trecerea (din nou) pe executie? Postul nu a fost desfiintat. Mai rau, a fost considerat post vacant si a fost ocupat prin concurs pe perioada nedeterminata. Post similar nu exista, asadar apreciati ca voi deveni somer. Din cate stiu, din nou, juridic, angajatorul are OBLIGATIA de a-mi pastra postul. Asadar, daca cunoasteti legislatia muncii, va rog sa-mi spuneti si mie temeiul legal.
Multumesc.