Problema este ca ne-a mintit timp de 5 luni cu nerusinare. Imi spunea, ca ma suna intr-o ora sa imi dea nr dosarului sau imi trimite mesaj...asta s-a intamplat in mod repetat.
Cat despre a studia cauza...nici nu a deschis dosarul cu documente pe care i l-am lasat (a recunoscut)... Era mult mai corect atat fata de noi cat si fata de dansul, sa spuna de la inceput ca nu are timp sau chef.
Am rezolvat...a acceptat fara probleme sa incheiem acel contract...chiar parea usurat :)
Nu am nimic cu nimeni, dar m-am asteptat la un dram de corectitudine...si am ramas cu pierderea timpului.
Buna ziua. Am din nou o problema.
Am avut contract "de mana", semnat in 1985, pentru cumpararea unui imobil in localitatea Garana. Acum doresc sa fac actele.
Fostii proprietari nu au nimic impotriva, au spus ca vor recunoaste si in instanta acea tranzactie si ca nu au nici o alta pretentie. Problema mare este ca nu gasesc niciunde un extras CF (am inteles ca a ars prin '88 arhiva unitatii). Mentionez ca fostii proprietari nu mai au nici un act legat de casa. In schimb, in registrele primariei existe intregistrari dinainte de a cumpara noi casa in care figureaza dansii ca platitori de impozite si taxe pe casa si teren (multi ani).
In proces, in lipsa CF-ului, ar fi suficienta o ridicare topo (extrajudiciara initial), acele inregistrari de la primarie si martori din sat (care sa confirme ca dansii au fost proprietari ai casei si terenului aferent)?
Daca nu, spune-ti-mi va rog ce as putea sa fac...???
Multumesc
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca renunt la un avocat am sanse sa imi recuperez banii pe care i-am platit la semnarea contractului? Motivul este unul simplu...total dezinteres din partea sa. Dupa cca 6 luni nu am nr dosarului, termenul de judecata...sincera sa fiu nici nu stiu daca a fost depus...plus ca nu imi raspunde la telefon. Nu am reusit sa dau de dansul de cca 1 luna. Va multumesc
va multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsuri (imi crer scuze daca nu am fost foarte clara, nu cunosc termeni juridici, iar cu asigurarile si accidentele, e o premiera pentru mine)
Buna ziua. Sunt putin in incurcatura, poate ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: la inceputul lunii septembrie, circuland pe un Bld. al orasului cu autoturismul personal, am fost izbita din spate de un motociclist. Eu nu am avut nici o vina, nu am urme de franare, eram pe banda mea etc....Motociclistul care a pierdut controlul si mi-a avariat masina, a avut cateva zile de spitalizare si i s-a deschis proces penal pt vatamare (la initiativa politiei rutiere). Mentionez ca la etilotest amandoi am avut 0.00. Asiguratorul mi-a spus ca imi acorda suma pentru reparearea masinii doar daca semnez un consimtamant de plata (in cazul in care domnul respectiv nu este gasit vinovat, eu trebuie sa restitui suma), altfel ar trebui sa astept pana la solutionarea procesului individului. Sunt sanse sa se intoarca in asa hal situatia incat sa imi gaseasca si mie culpa si sa fie necesara restituirea banilor? As vrea sa stiu inainte sa semnez ceva pt ca e vorba de o suma mare, pe care nu as avea de unde sa o dau inapoi.....Va multumesc