avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate mariusbancila

Activitate mariusbancila

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
C si eu
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Merci frumos Marian,asa era dar ma gandeam sa nu fi retinut eu gresit.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
marian20 a scris:

mariusbancila a scris:

Dacă plânderea prealabilă este formulată atât împotriva a trei persoane fizice, cât și a persoanei juridice la care acestea erau angajate, retragerea plângerii față de două persoane fizice și de cea juridică:
a. nu produce efecte
b. produce efecte numai în privința persoanei juridice
c. produc efecte atât față de persoanele fizice, cât și față de persoana juridică.


b


Grila aceasta a fost postata acum cateva min pe forumul de pe facebook.Eu am raspuns B insa cineva a raspunc C iar o alta persoana mi-a spus ca ar fi A.Eu din ce imi amintesc ca am citit in Udroiu reiese varianta B.Din pacate nu am acces la care momentan,imi poti da citatul?Mersi frumos!
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Dacă plânderea prealabilă este formulată atât împotriva a trei persoane fizice, cât și a persoanei juridice la care acestea erau angajate, retragerea plângerii față de două persoane fizice și de cea juridică:
a. nu produce efecte
b. produce efecte numai în privința persoanei juridice
c. produc efecte atât față de persoanele fizice, cât și față de persoana juridică.
RoloTomassi a scris:

anaolar a scris:

Eu am 6.96, stau un an .... Felicitari celor care au luat. La procedura penala, am facut de 9, mi-au dat 6.45, dupa contestatie - 7.88, imi lipsesc 4 sutimi. Asta e, nu pot sa spun ca nu am invatat, sau ca nu am stiut ....


Persoana care a putut sa insinueze ca cei care nu au intrat nu au invatat nu poate fi decat un gunoi uman.
In general cam oricine a avut peste 6, cu putin noroc sau cu o mai buna stare de spirit in timpul examenelor ar fi putut fi cu usurinta in randul celor admisi. Aici nu e vorba numai despre a invata sau a nu invata. Linia care separa admisii de respinsi este foarte subtire in cazul genului astuia de examene.
Insa unii oameni nu stiu sa gestioneze propria victorie sau pur si simplu sunt oameni de foarte proasta factura. Nu merita bagati in seama.
Sa ai 6,96 si sa pici e strigator la cer si nu e nimic altceva decat pur ghinion.



Am picat cu 6.77 simt cum imi fuge pamantul de sub picioare dar nu am timp de plans pt ca de la 1 noiembrie ma reapuc de studiu.Cand vad ca s-a picat cu 6.9..deja incep sa ma simt ”norocos”ca as fi ajuns la balamuc.Felicitari Rollo si sa fii un avocat de succes!!!
Crisanca a scris:

RoloTomassi a scris:

:whistle:
Se mai aude ceva?


Depinde, tu de ce divizie faci parte?:)
Eu cred ca se vor afisa maine , pacat ca nu e Marius pe aici sa ne sufle raspunsul corect.


Am aparut si eu insa din pacate cu tolba cu vesti goala...sper ca sambata-duminica sa aflam.
RoloTomassi a scris:

[ link extern ]

Fragment din interviu:
"Mă uitam zilele trecute pe subiectele date la admiterea la INM şi în avocatură. Sincere felicitări celor care au promovat aceste examene, dar sincer să fiu nu cred că ăla care o auzit vreodată de concursul cu conexitate topografică va fi un avocat mai bun decât ăla care nu a auzit de aşa ceva. ªtiu că e aproape imposibil într-un sistem dominat de corupţie şi incompetenţă să dai examene de admitere în profesii juridice în care elementul de bază să nu fie capacitatea de a reproduce cantităţi uluitoare de informaţii, dar ceva nu e bine aici. Sigur că un jude, un procuror sau un avocat trebuie să ştie drept, iar dreptul înseamnă inclusiv o chestie de toceală, de memorare de informaţii, dar nu e suficient. Cunosc judecători care ştiu mai puţină carte decât alţii, dar sunt judecători mai buni. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că dacă am lua toţi judecătorii de tribunal din ţară şi i-am pune să dea examenul de admitere la INM nu ştiu dacă ar trece vreunul. Cu toate astea, sunt judecători mai buni decât INM-iştii. Idem la avocaţi."

M-am uitat ieri pe barem. Numai clasificarea concursului material in topografic si cronologic mi-a mancat 50 de sutimi.
Eu observ ca Mihail Udroiu nu e printre autorii agreati de UNBR insa omul e formator INM si face subiectele la concursurile de admitere la INM/magistratura, deci nu e un neica nimeni.
Plus ca UNBR nu ne-a facut o lista de autori agreati.
Eu am invatat dupa Udroiu si se pare ca am tras cartea necastigatoare.
Am scris la examen despre concurs material omogen si eterogen dar pe asta nu l-au punctat.


Rolo exact asa am patit si eu invatand din Udroiu.Eu am pierdut puncte pretioase aiurea,nu am mai scris si ce infractiune au savarsit complicele si autorul la acea speta,nu am scrisi nici toate categoriile de militari...bine ca am scris concurs omogen si eterogen:))eu sincer 90 %mi-am lut gandul de a fi declarat admis.
La un kg de minte e nevoie de 1g de noroc!
imola_pap a scris:

Merita sa faceti contestatie!! Anul trecut un fost coleg de la facultate a primit 3 si ceva la DPC si a contestat si a fost admis..deci daca ai nevoie de 50 de sutimi chiar cred ca ai sanse la contestatie.
La noi la cluj o colega a primit 6,95 #-o
Si nu puteti sa primiti o nota mai mica asta-i sigur, scrie undeva in regulament.


merci mult..imi dai putin curaj...
margaritoiu a scris:

Felicitari celor admisi si multa bafta in profesie. Eu raman aici alaturi de cei picati pt a incerca, poate, si la anul.
O intrebare:......dosarele depuse pot fi recuperate pentru a fi refolosite anul viitor sau trebuie sa refacem documentatia..ma refer la actele de stiudiu, pt ca restul (cazier, adeverinta medicala) trebuie actualizate????


cred ca da,asa stiam