avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Ellamy

Activitate Ellamy

Buna seara
Parintii mei locuiesc la tara, au un vecin care de cate ori se imbata face scandal ii injura,nu doar pe ei.Politia il cunoaste bine dar sustine ca nu poate face nimic.
Ce putem face noi pe cale legala daca nici politia nu poate face nimic?Multumesc
Bună ziua, exista vreo lege care sa protejeze minorul, fiind la grădiniță și neavând voie sa mănânce lactate. Citisem undeva ca exista o lege care sa ii asigure un aport nutrițional. Un baton fitness nu mi se pare o gustare potrivita la 4ani.Multumesc
Daca in asigurare facultativa scrie asa inundatii şi aluviuni provenind din revărsarea apelor de suprafaţă (curgătoare sau stătătoare), peste marginile cursurilor sau
bazinelor de apă, a ruperii digurilor sau malurilor, a îngustării bruşte a cursului, inclusiv din precipitaţii atmosferice abundente,
topirea zăpezii sau a gheţii,iar mie in data de 07 01 cand au fost precipitatii abundente mia picat apa in casa infiltrandu se prin tavan nefiind o problema cu terasa nici inainte nici dupa aceasta data chiar daca a mai plouat,pot fi despagubita?mentionez ca groupama refuza spunand ca ) apa pătrunsă în clădire prin acoperiş, datorită proastei izolaţii; nu se despagubeste dar n a venit nimeni sa verifice acoperisul,si ma gandesc s ar fi infiltrat apa si alta data daca intr adevar era o problema,ce ma sfatuiti ce pot face?
l
spune ca nu sunt bani
buna ziua,
Daca administratia refuza sa mi faca terasa blocului unde pot reclama multumesc
Răspuns la discuția dauna locuinta
scuze
Răspuns la discuția dauna locuinta
am una obligatorie si una facultativa,nu mai inundat vecinul e apa infiltrata
Discuție dauna locuinta
Buna ziua stau la et 4 si in urma topirii zapezii imi ploua in casa detin 2asigurarii pot sa ma despagubeasca ambele,mentinonez ca aproape totul e distrus!
Buna ziua daca eu tin 2asigurari una obligatorie si una facultativa pot sa ma despagubeasca ambele in caz de calamitatea naturala?multumesc
Răspuns la discuția ajutor ma santajeaza
Va multumesc mult m ati mai linistit ,sper sa nu fie cazul sa ajungem in instanta!