Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica nu plateste aceaste impozite dar eu da....este normal? mentionez ca pamantul si casa sunt trecute pe numele raposatului inca
Multumesc anticipat!
o seara minunata!
Buna seara! Am si eu o nelamurire : am o amenda neplatita de 2 ani si acum as vrea sa incep soala de soferi...as vrea sa stiu daca acea amenda care o am ma incurca cand va trebui sa imi scot cazierul ...mentionez ca amenda am primit-o cu un intreg dosar la sediul de politie din orasul meu :(
multumesc...si mai am o intrebare: pe amenda mea am o data trecuta gresit (acolul unde a fost emis C.I mea)...se poate face ceva cu acea data? sau nu se ia in considerare?
buna dimineatza! am si eu o nelamurire: am ramas cu o amenda neplatita de cand eram minor...conform regulilor amenda a trecut la impozite la primarie pe numele tatalui meu..acum ca sunt major de ce nu se trece pe numele meu? e in regula sa ramana in continuare pe numele tatalui?