buna dimineatza! am si eu o nelamurire: am ramas cu o amenda neplatita de cand eram minor...conform regulilor amenda a trecut la impozite la primarie pe numele tatalui meu..acum ca sunt major de ce nu se trece pe numele meu? e in regula sa ramana in continuare pe numele tatalui?
Este in regula. Nu se transfera o amenda de la un rol la altul decat in cazul in care se constata ca este o eroare adica a fost inregistrata din greseala la rolul altei persoane. In cazul dvs nu a fost o eroare dar dvs puteti sa solicitati acest transfer.
multumesc...si mai am o intrebare: pe amenda mea am o data trecuta gresit (acolul unde a fost emis C.I mea)...se poate face ceva cu acea data? sau nu se ia in considerare?
Nu mai are importanta acum iar greseala din procesul verbal este facuta de organul constatator- adica cel care v-a sanctionat- nu de catre cei care au operat amenda pe rolul tatalui dvs.
Adresa gresita pv.
Atti89
Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)