avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda

buna dimineatza! am si eu o nelamurire: am ramas cu o amenda neplatita de cand eram minor...conform regulilor amenda a trecut la impozite la primarie pe numele tatalui meu..acum ca sunt major de ce nu se trece pe numele meu? e in regula sa ramana in continuare pe numele tatalui?
Cel mai recent răspuns: Respect968 , utilizator 16:22, 28 Septembrie 2012
Este in regula. Nu se transfera o amenda de la un rol la altul decat in cazul in care se constata ca este o eroare adica a fost inregistrata din greseala la rolul altei persoane. In cazul dvs nu a fost o eroare dar dvs puteti sa solicitati acest transfer.
multumesc...si mai am o intrebare: pe amenda mea am o data trecuta gresit (acolul unde a fost emis C.I mea)...se poate face ceva cu acea data? sau nu se ia in considerare?
Nu mai are importanta acum iar greseala din procesul verbal este facuta de organul constatator- adica cel care v-a sanctionat- nu de catre cei care au operat amenda pe rolul tatalui dvs.
da stiu ca e facuta de organul constatator dar ma gandeam ca poate pot face ceva daca locul unde e eliberat C.I este trecut gresit pe perocesul verbal
Nu puteti face nimic, ce indicati dumneavoastra nu este cauza de nulitate a procesului verbal asa cum este prevazut in art. 17 din OG 2/2001.

Alte discuții în legătură

Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)
Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit richard87 richard87 buna. ieri seara am primit o amenda de 1200 ron....am strigat ceva pe strada dupa politisti si m-au dus la sectie...Procesul Verbal a fost completat gresit: ... (vezi toată discuția)