Buna seara! Am si eu o nelamurire : am o amenda neplatita de 2 ani si acum as vrea sa incep soala de soferi...as vrea sa stiu daca acea amenda care o am ma incurca cand va trebui sa imi scot cazierul ...mentionez ca amenda am primit-o cu un intreg dosar la sediul de politie din orasul meu :(
Amenda este administrativa, in baza carui articol? Ma gandesc daca ai primit-o de la politie este vb de o infractiune comisa. Da, aceasta se reflecta in cazier. Daca era de circulatie, ratp, liniste publica, nu se mentioneaza in cazier.
Exista o contradictie in sustinerile dvs
Precizare amenda in cazier judiciar vs sactiune contraventionala,care nu este infractiune si pe cale de consecinta nu se precizeaza in cazierul judiciar
Verificati atent alte eventuale incalcari ale dispozitiilor in vigoare,care eventual sa constituie infractiuni si care sa fi fost inregistrate in cazierul dvs judiciar
Amenda administrativa
34eduard
acum vreo 4 ani am primit o amenda administrativa o prietena a furat si eu stiam la politie mau bagat ca tainuitor si mia trimis amenda acasa nu am platito dar ... (vezi toată discuția)