Acum un an am savarsit o infractiune. Am incercat sa sustrag dintr-un supermarket niste produse in valoare de 150 Ron. Am fost prinsa si dusa la sectia de politie unde mi s-au luat amprente, si mi s-au facut poze. In luna Iulie a acestiu an am primit acasa o sanctiune cu caracter administrativ a undei amenzi in suma de 350 ron + 50 ron cheltuieli judiciare.
Amenda inca nu am platit-o pentru ca nu am avut nici o sursa de venit. A fost prima abatere. Acum as dori sa imi scot un cazier judiciar pentru infracţiuni contra patrimoniului sau pentru infracţiuni prevăzute de legislaţia financiar-fiscală deoarece imi este necesar pentru angajare. Va aparea ceva pe el pentru greseala pe care am comis-o?
Insa daca mai faceti astfel de ,,ispravi" politia va avea cunostiinta de faptul ca ati primit aceasta amenda administrativa.
Deci, trebuie sa nu ,,recidivati" pentru ca legea nu va mai fi blanda...
Furt calificat
Panghe
Buna ziua...am si eu o întrebare,in urma cu vreo 7 ani am avut nefericita inspiratie de a încerca sa fur dintr-un supermarket ,dar am fost prins si dus la ... (vezi toată discuția)