avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa - cazier penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa - cazier penal?

Acum un an am savarsit o infractiune. Am incercat sa sustrag dintr-un supermarket niste produse in valoare de 150 Ron. Am fost prinsa si dusa la sectia de politie unde mi s-au luat amprente, si mi s-au facut poze. In luna Iulie a acestiu an am primit acasa o sanctiune cu caracter administrativ a undei amenzi in suma de 350 ron + 50 ron cheltuieli judiciare.
Amenda inca nu am platit-o pentru ca nu am avut nici o sursa de venit. A fost prima abatere. Acum as dori sa imi scot un cazier judiciar pentru infracţiuni contra patrimoniului sau pentru infracţiuni prevăzute de legislaţia financiar-fiscală deoarece imi este necesar pentru angajare. Va aparea ceva pe el pentru greseala pe care am comis-o?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:44, 5 Decembrie 2009
Amenda administrativa nu va apare in cazierul judiciar ....:)
Da, corect:)

Insa daca mai faceti astfel de ,,ispravi" politia va avea cunostiinta de faptul ca ati primit aceasta amenda administrativa.
Deci, trebuie sa nu ,,recidivati" pentru ca legea nu va mai fi blanda...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket. am repetat greseala mirceaparasc2014 mirceaparasc2014 Buna ziua, in 2010 am fost prins incercand sa sustrag bunuri dintr-un supermarket in valoare de 250 de lei, bunurile au fost recuperate, iar eu am primit o ... (vezi toată discuția)
Sustragere produse fara a fi achitate iulia39 iulia39 o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Panghe Panghe Buna ziua...am si eu o întrebare,in urma cu vreo 7 ani am avut nefericita inspiratie de a încerca sa fur dintr-un supermarket ,dar am fost prins si dus la ... (vezi toată discuția)