Buna ziua, in 2010 am fost prins incercand sa sustrag bunuri dintr-un supermarket in valoare de 250 de lei, bunurile au fost recuperate, iar eu am primit o amenda administrativa in valoare de 350 de lei. Recent am fost prins facand acelasi lucru, bunurile valorau 130 de lei si au fost recuperate. Ma intereseaza ce as putea pati? Exista sansa sa ma acuze penal sau tot a amenda voi primi? Imi pare rau ca am facut aceeasi prostie de doua ori, nu stiu ce a fost in capul meu....
Mi-as dori de asemenea sa stiu daca ar aparea in cazier? :((
Daca a fost sesizata politia, dosar penal s-a facut, urmeaza sa se dispuna o solutie, este posibil sa fiti trimis si in judecata avand in vedere perseverenta infractionala.
Da, politia a fost alertata, diferenta este ca prima oara m-au dus la sectie, mi-au luat o declaratie si mi-au luat amprentele, a doua oara doar am semnat ceva si mi-au dat drumul. Au spus ca ma vor suna ei daca mai e nevoie de ceva si sa astept decizia judecatorului.
Credeti ca ma vor chema la tribunal?
Sa va spun sincer, ma intereseaza sa nu fiu condamnat deoarece recent m-am inscris la scoala de aviatie si acolo nu ai voie sa fii condamnat, amenzile administrative nu ii intereseaza. Credeti ca sunt sanse sa scap necondamnat?