avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt la prima abatere de furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt la prima abatere de furt din supermarket

Am furat din supermarket pt prma data cat este valoarea amenzii care mi se va da in urma faptei? Si cum pot sa o achit? Pot si esalonat?
~ Conținut șters la cerere ~
Furtul simplu se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Amenda este una penala si ar presupune condamnarea dvs de o instanta de judecata.
Dvs achitati prejudiciul si sperati la o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata.
Cei de la supermarket si au luat produsele inapoi si au scris ca nu au nici o pretentie
A fost anuntata politia?
Va multumesc mult pt raspuns,deci voi fi citata,apoi merg la judecatorie,apoi se da sentinta,apoi amenda?imi e foarte frica

Alte discuții în legătură

Sustragere produse fara a fi achitate iulia39 iulia39 o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto pentru numere rosii expirate Pitagora Pitagora Buna ziua, In data de 01.11.2014 mi-a fpst retinut permisul de conducere deoarece autoturismul pe care il conduceam avea numerele rosii expirate de doua ... (vezi toată discuția)