avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate constantinescudani

Activitate constantinescudani

Jean Valjean a scris:

V-am trimis un mesaj cu cele doua raspunsuri primite - unul verificat. O sa fie interesant sa vedeti la Mehedinti cca 300 de dosare in lucru. Daca exista colegi de la Caras sau Mehedinti, nu ar fi deloc rau daca am face rost si de motivarea instantei.

In rest, domnul tudorvaleriu are dreptate. Insa nu strica niciodata sa ai o carte in plus :).

stiti cumva d-le Jean Valjean se recalculeaza acum si pensiile de invaliditate 2011, 2012 se mai acorda ceva?
stimate coleg Jean Valjean! stiti ceva concret cu privire la acordarea celor doua salarii pana la limita de varsta pentru cei iesiti medical in 2011 caci cei de la inspectorat si minister ne tot aburesc cu tot felul de minciuni , a castigat cineva in instanta pe acesta tema?
se zvoneste ca se dau numai la cei iesiti la pensie inaintea impliniri varstei de pensionare pt. cei iesiti pe medical in 2011 nimic, dar trebuie un avocat bun pt. instanta ,nu stiu daca se va rezolva ceva.
Sa achitat ajutoarele la iesirea la pensie de invaliditate pt. cei care au iesit in 2011cele 10-12... solde conf. L284/2010 , iar pt cele doua salarii pe an pana la limita de varsta nu se stie nimic se zice ca sunt suspendate pana in 2016.
si la Sibiu la fel la toti care au iesit pe caz de boala in 2011 ,dar la cei care au iesit in 2012 nu se stie nimic zice ca nu este prevazut in nici o lege sale dea acele ajutoare.
ieri 28.08.2012 la Sibiu s-au tranferat la toti pe card sumele celor care au iesit pe caz de boala in anul 2011 acele ajutoare 10..12 solde conf L284/2010 alti bani nu cred ca o sa mai primim , iar la cele 2 salarii pe an pana la limita de varsta am inteles ca nu se acorda decat celor care au iesit inainte de limita de varsta nu pe caz de boala , va trebui actionat in instanta