Ce noutati cunoasteti in legatura cu acordarea celor doua salarii pentru fiecare an ramas pana la implinirea varstei de pensionare - pensionarilor pe caz de boala din anul 2011 ?
Exista sentinte favorabile in acest sens ?
se zvoneste ca se dau numai la cei iesiti la pensie inaintea impliniri varstei de pensionare pt. cei iesiti pe medical in 2011 nimic, dar trebuie un avocat bun pt. instanta ,nu stiu daca se va rezolva ceva.
stimate coleg Jean Valjean! stiti ceva concret cu privire la acordarea celor doua salarii pana la limita de varsta pentru cei iesiti medical in 2011 caci cei de la inspectorat si minister ne tot aburesc cu tot felul de minciuni , a castigat cineva in instanta pe acesta tema?
Mehedinti - 2, unul la recurs si 300 de dosare in asteaptare. Informatie luata de pe site-ul Tribunalului Mehedinti...si una la Tribunalul Caras. Depinde de completul de judecata. Vedeti link-ul trimis...
Nimeni nu o sa va dea de buna voie aceste drepturi. Eu am mers in instanta si astept termenele. In rest, daca doriti va pot trimite casele de avocatura care au avut succes.
Stimate coleg Jean Valjean te rog sa ne dai si noua in concret sentintele la care faci referire pentru a ne pute ajuta de jurisprudenta.
Si daca cunosti case de avocatura care au avut succes .
Cu stima ,
Salarii compensatorii
oprita
As dorii sa stiu daca se poate, in cazul in care am iesit in pensie de boala gr.3 din rindurile politiei sunt sau nu in drept sa primesc salarii compensatorii (vezi toată discuția)