avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... salarii compensatorii ( ajutoare) politisti pensionati ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

salarii compensatorii ( ajutoare) politisti pensionati medical 2011

Ce noutati cunoasteti in legatura cu acordarea celor doua salarii pentru fiecare an ramas pana la implinirea varstei de pensionare - pensionarilor pe caz de boala din anul 2011 ?
Exista sentinte favorabile in acest sens ?
Cel mai recent răspuns: maria665 , utilizator 05:36, 15 Noiembrie 2012
In sistemul judiciar romanesc, inspirat din cel romano-german, jurisprudenta nu este izvor de drept asa ca nu puneti baza pe aceasta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
V-am trimis un mesaj cu cele doua raspunsuri primite - unul verificat. O sa fie interesant sa vedeti la Mehedinti cca 300 de dosare in lucru. Daca exista colegi de la Caras sau Mehedinti, nu ar fi deloc rau daca am face rost si de motivarea instantei.

In rest, domnul tudorvaleriu are dreptate. Insa nu strica niciodata sa ai o carte in plus :).
Jean Valjean a scris:

V-am trimis un mesaj cu cele doua raspunsuri primite - unul verificat. O sa fie interesant sa vedeti la Mehedinti cca 300 de dosare in lucru. Daca exista colegi de la Caras sau Mehedinti, nu ar fi deloc rau daca am face rost si de motivarea instantei.

In rest, domnul tudorvaleriu are dreptate. Insa nu strica niciodata sa ai o carte in plus :).

stiti cumva d-le Jean Valjean se recalculeaza acum si pensiile de invaliditate 2011, 2012 se mai acorda ceva?
Imi pare rau, nu cunosc...
Pentru aceste salarii compensatorii se retine CAS? Se iau in calcul la stabilirea pensiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii oprita oprita As dorii sa stiu daca se poate, in cazul in care am iesit in pensie de boala gr.3 din rindurile politiei sunt sau nu in drept sa primesc salarii compensatorii (vezi toată discuția)
Hotarare nedreapta ContSters115732 ContSters115732 Zeci de colegi de Institut si sute sau mii din alte Institute de proiectare-cercetare au facut procese contra Caselor de pensii penrtu recalcularea pensiei cu ... (vezi toată discuția)
Politist pensionat pe caz de boala alexdumi98 alexdumi98 Sunt un politist care am fost pensionat pe caz de boala in anul 2012. Ce drepturi banesti am, salarii compensatorii, sume pentru vechimea in munca, pensia a ... (vezi toată discuția)