avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate ela9

Activitate ela9

Buna seara,
as dori sa stiu daca este nevoie sa fac mai intai lotizarea terenului cu ajutorul unui cadastrist in cazul locuntei mele care se afla in indiviziune cu o alta familie si apoi sa fac actul de iesire din indiviziune la notariat sau prin instanta.Vreau sa mentionez ca > terenul aferent locuintei mele se afla sub incidenta legi 58/74 ,eu am reusit sa depun dosarul cu toate actele necesare pt obt. titlului de propr. pe teren dar aceasta procedura am inteles ca dureaza aprox. 6 luni> intrbarea mea este pot continua cu cele mentionate mai sus fara acest titlu?
Discuție titlu pe teren
Terenul aferent locuintei mele este sub incidenta legii58/74 , am reusit sa obtin toate actele necesare pentru a putea finaliza dosarul in privinta obtinerii titlului de proprietate pe teren, intrebarea mea este cat va mai dura de la depunerea dosarului acesta dupa care am alergat o jumatate de an ?
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
ela9 a scris:

Va rog un raspuns la urmatoarea problema,locuiesc intr/o curte cu indiviziune din totalul suprafetei de358m eu detin pe actul de vanzare cumparare 142m,ceilalti proprietari detin restul ,amplasamentul case este stil vagon cu gard despartitor intre proprietati.Eu doresc sa iesim din indiviziune ,ptr ca locuiesc in partea din fata a imobilului si este foarte deranjant sa treaca prin fata casei diverse persoane,problema este ca,partea cealalta nu au succesiunea facuta dupa defunctul propr. ei fiind mostenitori ,ei sunt de acord ,la ce folos daca nu au acte !!!
Ce ma sfatuiti sa fac , doresc o rezolvare legala ptr a/mi putea construi un gard in fata casei si aprobarea unui nou nr postal.
CU MULTUMIRI PT CINE I/MI POATE DA UN SFAT

Va multumesc pt raspuns, cu permisiunea dvs. doresc sa va mai intreb ceva , inainte de ai actiona in judecata eu trebuie sa fac lotizarea intregii suprafete in doua loturi cu ajutorul unui ing.cadastrist ,nu ?

Va rog un raspuns la urmatoarea problema,locuiesc intr/o curte cu indiviziune din totalul suprafetei de358m eu detin pe actul de vanzare cumparare 142m,ceilalti proprietari detin restul ,amplasamentul case este stil vagon cu gard despartitor intre proprietati.Eu doresc sa iesim din indiviziune ,ptr ca locuiesc in partea din fata a imobilului si este foarte deranjant sa treaca prin fata casei diverse persoane,problema este ca,partea cealalta nu au succesiunea facuta dupa defunctul propr. ei fiind mostenitori ,ei sunt de acord ,la ce folos daca nu au acte !!!
Ce ma sfatuiti sa fac , doresc o rezolvare legala ptr a/mi putea construi un gard in fata casei si aprobarea unui nou nr postal.
CU MULTUMIRI PT CINE I/MI POATE DA UN SFAT