avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proceduri...ptr indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proceduri...ptr indiviziune

Buna seara,
as dori sa stiu daca este nevoie sa fac mai intai lotizarea terenului cu ajutorul unui cadastrist in cazul locuntei mele care se afla in indiviziune cu o alta familie si apoi sa fac actul de iesire din indiviziune la notariat sau prin instanta.Vreau sa mentionez ca > terenul aferent locuintei mele se afla sub incidenta legi 58/74 ,eu am reusit sa depun dosarul cu toate actele necesare pt obt. titlului de propr. pe teren dar aceasta procedura am inteles ca dureaza aprox. 6 luni> intrbarea mea este pot continua cu cele mentionate mai sus fara acest titlu?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate simihu simihu in cazul unui titlu de propietate ccomun cu 4 titulari, unul dintre acestia refuza sa semneze actul de vanzare a proprietatii, in acest caz un teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire - teren fara cadastru, in indiviziune adimar55 adimar55 Mama este mostenitoarea unei suprafete de teren impreuna cu 3 cumnati (conform titlului de propietate),intre timp a decedat.Ce demersuri trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mate ilona mate ilona Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Dupa decesul parintilor am mostenit impreuna cu cele doua surori o casa si un teren de 2500 mp. Surorile mele ... (vezi toată discuția)