avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate nicu-b

Activitate nicu-b

Buna ziua .
Va prezint urmatoarea situatie :
* am parcat masina , proprietate personala , in curtea institutiei unde firma la care lucrez are inchiriate birouri / depozit . Angajatii societatii care detin spatiile de inchiriat au vopsit gardul exterior . Cu aceasta ocazie au reusit sa stropeasca si masinile care erau parcate langa gard , printre care si a mea . Reprezentantii societatii nu au anuntat sa ne mutam masinile si nici nu au dorit o rezolvare amiabila . In acest caz se poate face ?
Va multumesc frumos .
va prezint situatia unui coleg de munca , care lucreaza intr-un service auto , pe post de receptioner auto . in momentul in care colegul era cu un client langa masina acestuia pentru a-i fi predata , a fost lovit de o masina care dadea cu spatele trantit la pamant si bagat sub masina . soferul care conducea masina apartine unei alte firme care colaboreaza cu service-ul auto. in drum spre spital este sunat pentru a nu declara ca accidentul a avut la locul de munca . doresc sa stiu ce poate face cu privire la angajator ( care l-a obligat sa nu declare accident de munca ) cat si cu privire la cel care conducea masina . va multumesc frumos pentru ajutor . pentru orice alte detalii va stau la dispozitie . cu respect va doresc o zi placuta.