avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate marusmarus

Activitate marusmarus

Acum 2 ani am incheiat un contract cu o firma de gazduiere site.Pana acum ,toate bune si frumoase pana cand am avut la ei o luna intarziere in efectuarea platii.Cand am achitat si ultimul ordin de plata,le-am cerut sa-mi reactiveze site-ul.Ei n-au facut lucrul asta,mai mult de-atat mi-au sters toate serverele si au refuzat sa-mi dea conturile pentru a ma muta la alta firma de gazduire pe motiv ca le-am zis ca ma voi muta de la ei.Spuneti-mi va rog daca are dreptul acesta sa nu-mi dea ocazia sa-mi pot recupera parolele pentru a ma muta la alta firma de gazduire.Ce pot face in sensul acesta?Daca ii dau in judecata,voi avea castig de cauza?Multumesc
Răspuns la discuția amenda transport in comun
Multumesc mult
Buna ziua,am fost prins fara bilet de catre controlori.Mentionez ca In statia de unde m-am urcat in autobuz exista case de bilete,dar erau inchise in ziua respectiva.In momentul in care s-au urcat controlorii si au inceput sa controleze,pe langa faptul ca mai existau persoane prinse fara bilet si le-au lasat sa plece mai departe,n-au controlat nici pe toata lumea care se afla in masina.Am fost dati jos aprox 4-5 persoane.Ce pot face pe mai departe,pot depune contestatie la judecatori,la ei la regie sau ma las pagubas si platesc amenda de 250 lei? Mi se pare destul de nedrept.
Va multumesc anticipat.