avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Refuza sa-mi dea conturile pentru a ma muta pe alt ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Refuza sa-mi dea conturile pentru a ma muta pe alt sait de gazduire

Acum 2 ani am incheiat un contract cu o firma de gazduiere site.Pana acum ,toate bune si frumoase pana cand am avut la ei o luna intarziere in efectuarea platii.Cand am achitat si ultimul ordin de plata,le-am cerut sa-mi reactiveze site-ul.Ei n-au facut lucrul asta,mai mult de-atat mi-au sters toate serverele si au refuzat sa-mi dea conturile pentru a ma muta la alta firma de gazduire pe motiv ca le-am zis ca ma voi muta de la ei.Spuneti-mi va rog daca are dreptul acesta sa nu-mi dea ocazia sa-mi pot recupera parolele pentru a ma muta la alta firma de gazduire.Ce pot face in sensul acesta?Daca ii dau in judecata,voi avea castig de cauza?Multumesc

Alte discuții în legătură

Site și pagină de facebook ''furate'' de un fost angajat. cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului? Sorin M Sorin M Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana & injurii pe un blog personal. ce cai legale am? mihneaandrei mihneaandrei Datorita unor conflicte de natura personala, m-am regasit pe un blog romanesc cu poze reale si nume real, cu link catre pagina mea de Facebook (ce acum sunt ... (vezi toată discuția)
Raspundere limitata companie web hosting in caz de stergere date ? maximeuan maximeuan [b]De curand o companie de web hosting a facut urmatorul anunt:[/b] Anunt Oficial <cenzurat> comunica tuturor clientilor si colaboratorilor faptul ... (vezi toată discuția)