Buna ziua,
Avem o mare problema intr-o curte in care traim cu chirie 3 familii fara copii!
Sa spunem ca eu si sotul meu suntem Fam. X, cea de a doua familie Y, iar cea de a treia familie Z!
Am facut aceasta mentiune pentru a fi inteleasa mai bine problema!
Sotul meu a avut o discutie cu cel din Fam, Z prin care i-a cerut- pe un ton calm- ca orice problema pe care o are cu noi ceialti sa nu se duca mereu sa ne vorbeasca de rau langa proprietara imobilului, in care stam, si sa aiba curajul sa vina sa o discutam ``fata in fata``!
Vreau sa mentionez ca de doi ani de cand s-au mutat aici Fam. Z ne creeaza numai probleme si genereaza numai conflicte, fara ca noi ceilalti sa le dam curs!
Dupa discutia avuta cu sotul meu, cel din Fam Z s-a simtit extrem de jignit si a dorit sa se razbune pe noi!
Intr-o seara cand stateam afara si vorbeam cu cei din Fam. Y, sotul din Fam Z a inregistrat, cu ajutorul telefonului mobil, toata discutia noastra si, pe deasupra, ne-a si filmat!
Tin sa mentionez ca si inregistrarea si filmarea au fost facute fara acordul nostru - fara ca noi sa stim - probe pe care le-a folosit ca razbunare impotriva noastra!
Intrebarea mea este:sotul din Fam Z, pentru ceea ce a facut, poate fi reclamat la organele in drept?
Poate fi chemat in instanta pentru fapta savarsita?
Incalca vreun drept esential al omului?
Buna seara,
Sa spunem ca eu si sotul meu suntem Fam. X, cea de a doua familie Y, iar cea de a treia familie Z!
Sotul din Fam. Z a inceput in ultimul timp sa creeze probleme Fam. X si Fam. Y, prin a se duce si a-i spune niste lucruri total neadevarate proprietaresei imobilului, despre noi ceilalti, cautand motive de cearta!
Exact acum o saptamana pentru a se razbuna din nou pe noi, fara voia noastra si fara sa stim, ne-a inregistrat si filmat, din interiorul casei sale, cu telefonul mobil, probe pe care le-a oferit din nou proprietaresei, iscand un nou scandal, caruia noi nu i-am dat curs!
Intrebarea mea este: poate fi dat in judecata, sotul din Fam Z, cel care a savarsit fapta mai sus mentionata?
Constituie fapta penala?
Buna seara,
Sotul din Fam. Z a inceput in ultimul timp sa creeze probleme Fam. X si Fam. Y, prin a se duce si a-i spune niste lucruri total neadevarate proprietaresei imobilului, despre noi ceilalti, cautand motive de cearta!
Exact acum o saptamana pentru a se razbuna din nou pe noi, fara voia noastra si fara sa stim, ne-a inregistrat si filmat, din interiorul casei sale, cu telefonul mobil, probe pe care le-a oferit din nou proprietaresei, iscand un nou scandal, caruia noi nu i-am dat curs!
Intrebarea mea este: poate fi dat in judecata, sotul din Fam Z, cel care a savarsit fapta mai sus mentionata?
Constituie fapta penala?
Da, dar banca nu se autosesizeaza in momentul aparitiei unei societati pe numele meu ?
Cat despre banca, incepand din 2011 pana in 2013, a declansat un val de recuperare a creditelor, cu tot soiul de actiuni, dar soldate fara niciun rezultat.
Din 2014 s-a "asternut" linistea !
Ce poate insemna aceasta liniste ?
Singura actiune a bancii, care m-a afectat si ma afecteaza in continuare, a fost aceea de a-mi pune poprire pe orice cont bancar!
Buna ziua,
Doresc sa infiintez o societate, dar am o mare problema.
Acum patru ani am divortat, iar fostul sot mi-a lasat "mostenire" credite bancare cumulate in valoare de aproximativ 20.000 de euro.
De banii din credite respective nu am dispus nici macar o secunda, fostul gospodarindu-i dupa bunul plac al inimii, la vremea respectiva.
Intrebarile mele sunt:
Aceasta datorie cand se va prescrie ?
Cu o asemenea "mostenire", exista posibilitatea sa infiintez o societate a carui administrator sa fiu eu ?
Daca raspunsul va fi "nu", atunci exista vreo cale legala sa-mi desfasor activitatea care as fi dorit sa o desfasor pe societatea mea nou infiintata ?
E una si aceeasi cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate ?
Domiciliez in Bucuresti si nu intru in categoria celor care pot beneficia de asistenta medicala !