buna ziua ,
Doresc un sfat juridic. As dori sa infiintez o societate comerciala -o agentie de turism.Sunt aplicabile legile in vigoare pentru infiintare soc. com? Sau dat fiind obiectul de activitate am nevoie si de altceva in plus ?
Si , as mai dori un sfat in privinta formei fiscale in care imi inregistrez firma. ar trebui sa ma consult cu un jurist sau cu un contabil?
Va multumesc .
Buna ziua ,
Bunica mea a decedat in luna octombrie anul acesta. Sotul ei e decedat de multi ani si aveau un copil (tatal meu ) . Bunica avea un apartament care era al ei in proportie de 1/4 si al tatalui meu de 3/4. Tatal nu a luat legatura cu mine de ani de zile si nici nu locuieste in tara. intrebarea mea este : pot sa merg al un notar sa deschid succesiunea in termen de 6 luni eu ? si ..daca tatal meu nu raspunde chemarii notarului sa isi ia partea de mostenire eu primesc cei 1/4 din apartament ai bunicii ?,Restul apartamentului ( care este al lui ) ce se intampla cu el ? mentionez ca doar eu platesc intretinerea si restul cheltuielilor pt apartament si eu m-am ocupat si de inmormantare.(daca conteaza cumva)