avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra1105

Activitate alexandra1105

Discuție Schimbare nume
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie putin jenanta si neobisnuita. Imi doresc foarte mult sa-mi schimb numele de familie. La casatorie, am luat numele sotului si acum regret foarte mult pentru ca este un nume urat care imi afecteaza foarte mult profesia si stima de sine. Intrebarea mea este daca se poate sa adoptam, atat eu cat si sotul si copilul un alt nume de familie pe motivul neadaptarii si afectarii sociale. Acele cereri de solicitare a schimbarii numelui se vor face separat pt fiecare membru sau pentru noi ca familie? Va rog sa-mi dati cateva informatii despre asta. Multumesc
Am o situatie mai ciudata si as vrea sa stiu cam in ce categorie ma incadrez cu privire la aceasta indemnizatie. Sunt studenta la zi (in ultimele 12 luni fara intreruperi) si insarcinata; din cate stiu am dreptul la 600 de lei indemnizatie, insa acum am semnat un contract individual de munca. Intrebarea mea este daca pot primi acel stimulent de insertie de 500 de lei in cazul in care continui sa merg la servici dupa ce nasc. Nu stiu pe cine sa intreb si cu atat mai putin sa interpretez legea. Va multumesc