avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Adriandaa

Activitate Adriandaa

Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata diminuate
MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata diminuate
am cerut in instanta de judecata, iar aceasta a calculat (nu stiu cum!) o suma care e considerabil mai mica decat ce am cheltuit eu(onorariu avocat, onorariu expert imobiliar, )
Buna ziua
am 2 intrebari si anume:
Cum se calculeaza cheltuielile de judecata ?
Se poate cere recalcularea acestor cheltuieli daca mi se par mici in comparatie cu ce am cheltuit in realitate?
multumesc!
salutare
revin cu o intrebare si anume, ce sanctiuni se pot aplica in cazul de neprezentare, la solicitarea politistului , la postul de politie?
de cate ori ma poate chema si ce urmari poate avea neprezentarea mea la post?
astept raspuns .este urgent!
multumesc!
Buna ziua.
Ce metode am la dispozitie de a reclama o intrare abuziva in camera mea(FEMEIE ,SINGURA IN MOMENTUL ACELA) a unei persoane cu care sunt in proces (partaj judiciar, dar impartirea suprafetei locativa nefiiid facuta de catre nimeni,adica tribunal).
Persoana respectiva a facut apel pe motiv ca nu-i convine pretu dat de evaluatoru trimis de Judecatorie.
In data de 25 octombrie este urmatoarea infatisare la Tribunal, el cerand cu o sedinta anterioara amanare pentru IMPACARE.
Acea persoana era sub influenta alcoolului si insotit tot de o persoana aflata sub influenta alcoolului, sub pretextul ca aduce un chirias in camerele lasate libere de mine.
ACEASTA POATE FI METODA GASITA DE EL PENTRU IMPACARE, CU INTIMIDARE?????
La politia locala sau direct la Tribunal ma pot adresa?
Cele relatate mai sus s-au petrecut in seara zilei de 03.10.2012 ora 19.
Astept raspuns cat se poate de repede.
Multumesc!