avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chemat la postul de politie si nu m-am prezentat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chemat la postul de politie si nu m-am prezentat

salutare
revin cu o intrebare si anume, ce sanctiuni se pot aplica in cazul de neprezentare, la solicitarea politistului , la postul de politie?
de cate ori ma poate chema si ce urmari poate avea neprezentarea mea la post?
astept raspuns .este urgent!
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 17:57, 11 Octombrie 2012
Neprezentarea la termenele comunicate de organul de politie poata evea drept consecinta aplicarea de amenda
Organul de politie poate starui in cererea de audiere a dvs pana la clarificarea situatiei care face obiectul cercetarii
depinde de ce va cheama :D in anumite cazuri puti fi dus cu forta cu mandat de aducere
De ce nu va duceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in accident yoluskyoyo yoluskyoyo Buna dimineata.Dupa aproape 1 an de la producerea unui accident rutier petrecut in afara localitatii,soldat cu moartea victimei si dupa ce am fost de 3 ori la ... (vezi toată discuția)
Despre citatii nico-leta nico-leta Buna ziua, Un politist dintr-o sectie de politie din cadrul investigatii- furturi, prin care spune ca are un dosar penal ma poate chema cu citatie ca ... (vezi toată discuția)
Audiere martor. iup? valyd11 valyd11 Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala? Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)