avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate irinalucaci

Activitate irinalucaci

Răspuns la discuția produs cumparat defect
ma ajuta cineva?
Răspuns la discuția produs cumparat defect
Mentionez ca in data de 24.05.2017 trebuie sa ridic telefoul reparat venit din service, si nu stiu daca ar trebui sa ridic telefonul sau sa-l refuz si cum sa pun problema. Va multumesc
Răspuns la discuția produs cumparat defect
din magazin, cu prelungire abonament pe doi ani......o firma de televiziune, internet si telefonie.
Buna ziua. Am achizitionat un telefon nou si in cateva zile (o saptamana) am constatat ca are probleme cu semnalul (pierde semnal). L-am dus la firma de unde l-am achizitionat, am adus la cunostinta problema si au decis sa il trimita in service. Am luat legatura cu cei de la service si mi-au spus ca au schimbat placa de baza (mentionez ca in acest moment telefonul se afla in service). Problema mea este ca nu sunt de acord cu reparatia telefonului, deoarece telefonul este nou, l-am folosit o saptamana jumatate. Va rog sa-mi spune-ti ce drepturi am in acest caz si unde sa apelez. Va multumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
va multumesc frumos pentru raspuns
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
scuze, am gresit data probabila a nasterii .....data este 21 sept 2014
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Data probabila a nasterii este 21 Dec 2014. Multumesc pentru raspuns.
Buna. Nu sunt angajata si astept un copil. Intrebarea este daca sotul meu are o Intreprindere Individuala si plateste doar la casa de sanatate si la casa de pensie nu, poate beneficia de indemnizatie crestere copil. Daca nu, ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a beneficia sotul de aceasta indemnizatie, pentru ca eu nu am lucrat in ultimele 12 luni.
Va multumesc.
Buna. Va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa declar o firma in insolventa.
Buna. Va rog sa imi spuneti daca eu ma incadrez la disponibilizare colectiva daca in momentul cand s-au facut disponibilizarile (inclusiv postul meu), eu am intrat in concediu medical si apoi concediu crestere copil. Dupa aceasta perioada sau reluat procedurile de concediere, intorcandu-ma la servici pentru a efectua perioada de preaviz. Angajatii disponibilizati in acea perioada au primit salar compensator, eu am aceleasi drepturi?
Va multumesc