avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs cumparat defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs cumparat defect

Buna ziua. Am achizitionat un telefon nou si in cateva zile (o saptamana) am constatat ca are probleme cu semnalul (pierde semnal). L-am dus la firma de unde l-am achizitionat, am adus la cunostinta problema si au decis sa il trimita in service. Am luat legatura cu cei de la service si mi-au spus ca au schimbat placa de baza (mentionez ca in acest moment telefonul se afla in service). Problema mea este ca nu sunt de acord cu reparatia telefonului, deoarece telefonul este nou, l-am folosit o saptamana jumatate. Va rog sa-mi spune-ti ce drepturi am in acest caz si unde sa apelez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:49, 24 Mai 2017
Ar fii bine de stiut daca produsul a fost achizitionat din magazin sau online ...
din magazin, cu prelungire abonament pe doi ani......o firma de televiziune, internet si telefonie.
Mentionez ca in data de 24.05.2017 trebuie sa ridic telefoul reparat venit din service, si nu stiu daca ar trebui sa ridic telefonul sau sa-l refuz si cum sa pun problema. Va multumesc
ma ajuta cineva?
daca este reparat, il puteti ridica, inseamna ca defectul a fost eliminat.
refuzul de a il ridica nu va ajuta.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2017
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de schimbare a produsului in termenul de garantie Alinutza88 Alinutza88 Buna zia,as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema Acum cateva zile,mai exact pe data de 4 a lunii in curs am cumparat cu prelungire de abonament un ... (vezi toată discuția)
Produs inlocuit - garantie neactualizata Gabi-M Gabi-M Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai succint... Pe data de 24 nov. 2013 am achizitionat, achitand cu cash, un smartphone, dintr-un anumit magazin din ... (vezi toată discuția)
Masina de spalat defecta din magazin leusan leusan Am achizitionat acum 6 luni un bun de uz casnic(masina de spalat)de la o firma cunoscuta.Mi-a fost livrata acasa fara ambalaj,deci nu in cutie si infasurata ... (vezi toată discuția)